AKTUELNO

Žestoko!

Za vreme "Igre istine" ovog petka Jelena Pešić imala je pitanje za Zoricu Marković. Jelenu je zanimalo šta Zorica ima protiv autobusa, kao i zbog čega su njih dve u lošim odnosima. Ovom prilikom njih dve sve vreme su se svađale i prepucavale za crnim stolom.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidi, ti devojko si sve rekla, ali pogrešno. Ja sam mišljenje o tebi iznela pre mesec dana kada smo bili Gagi, Marko, ti i ja. To što ti sada k*kiš, k*kiš u prazno. Osnovni tvoj problem je što sam ja među prvima iznela da si ti bila zaljubljena u Marka Miljkovića i da si to izgubila Luninim dolaskom. Ja tebe nikada nisam uvredila, dok ti nisi počela da se svađaš sa mnom. Ti si hiljadita u rijalitiju i koja prolazi kroz moj život. Mnogo si smešna, podla i glumiš ono što nisi. Ti mene ne podnosiš zbog Marka Miljkovića. Ti si obična prašina za mene, koja je u Beograd došla preko pi*ke! Nastavi da p*šiš k*rčeve, jesi zgodna, ali si oronula. Tebe za gajbu piva i boks cigara, može da j*be i moj deda! - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti kroz moj život nikada nećeš ostaviti trag! Luna, ne da te ne voli, nego te ne podnosi i ove sezone. Luka, tebe zove "tuta muta", a vidim da pijete kafu - rekla je Jelena Pešić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'