AKTUELNO

Žestoko je bilo!

Luna Đogani želela je da čuje od Milice Kemez šta je potrebno da učini Bora Santana da bi ona bila srećna pored njega. Takođe, Lunu je zanimalo i šta to Milica najviše zamera Santani. Kemezova je svoje izlaganje počela rečima da joj je Luna uputula teško pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda Bora ne treba ništa da radi, možda sam ja opet pala na to klasično muško dok jure devojke lepo pričaju, lepo mirišu, lepo rade, ali jednostavno to vremenom kada devojka počne da pokazuje emocije, on je ima u šaci. Onda naiđe neka svađa, ja poželim da odem. Definitivno, mi nismo jedno za drugo. To se desilo kada sam bila ranjiva, on je bio meni dobar drug - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Da vi niste ovde ne bi bili zajedno? - pitala je Luna, Milicu.
Pa sigurno... Njemu je puna glava gluposti. Prosto se ne razumemo. Jedan dan kaže kako bi me ženio, pravi decu, onda mi drugi dan kaže da nije došao u rijaliti da se ženi, nego da gradi kuću. Imam utisak kao da me gleda u nekom svom performansu. Naša veza nema tok, nisam navikla da me neko vređa. Plačem svaki dan zbog njega. Borivoje Marinković mora da promeni DNK da bi bili zajedno! - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti nisi u mom performansu. Da jesi, ne bi znala šta bi te snašlo. Nikada te nisam ponižavao! Ovo je odvratno! Bolje da budemo drugovi, kao što smo bili. Izgubio sam volju za vezu. Nisam sposoban za vezu. Od večeras pređi u drugi krevet - rekao je Bora.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'