AKTUELNO

Ljute rivalke ne prestaju!

Maja Marinković došla je u radio emisiju ,,Amnezija" kako bi odgovorila na pitanje Lepog Miće - da otkrije sve šta zna o Tari Simov i Ani Korać, sa kojima već nedeljama unazad ratuje.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam dosta toga, a dosta toga sam iznela. Stojim iza svake svoje reči koju sam izgovorila. Ja ne kažem da je Ana počela prva, ali iskreno za mene su to dečije budalaštine i isključivo iznosim argumente i činjenice. Konkretno, za to kada su Mina i ona živele zajedno, ona je rekla da će me tužiti, slobodno, ja ću pokrenuti protivtužbu, s obzirom na to da je ona rekla da sam koristila narkotike. Ja sam rekla vezano za Taru, da smo se srele u gradu i da je koristila narkotike. Ona je meni rekla da sam došla na tri minuta, pa da sam ja bila sa bivšim dečkom Sandre Afrike, menjala je priče. Iskreno, neću nastavljati konflikt, ako me neko ne bude od njih dirao. Ja ne mogu da pričam jedno, posle toga da pričam drugo. Mislim da je devojka lakog morala, mislim da joj je skočila cena - rekla je Maja,a onda je Ana upala u studio.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto Maja nije odgovorila na to da mi je ukrala štikle, sve što sam ja rekla je tačno, ja nju pitam da li sme da ide na poligraf za sve to što je rekla - vikala je Koraćeva.
Ja sam jasno rekla, meni je drago da ovako odgovaraju svojim momcima sa kojima su spavale, a ne i ostalima. Ona je prva spavala sa bivšim Kijinim mužem, dok joj je bila drugarica. Ukrala je i Aleksandri Subotić dečka, ja sam rekla za te štikle, da jesu ostale i apsolutno ništa više nije ostalo kod mene - odgovorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'