AKTUELNO

Nakon pauze za reklame, voditelj Milan Milošević se ponovo obratio zadrugarima i emisija "Pretres nedelje" je počela.

Prva tema koju je Milan večeras pokrenuo bio je komplikovani odnos između bivših supružnika Anabele Atijas i Gagija Đoganija i pevačicina bolna ispovest o maltretiranju koje je njen tadašnji suprug vršio nad njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada nisam prestala da imam taj bes. Moj organizam reaguje na njega, to nije mržnja, ja ne mrzim nikoga. To je nešto, taj bes što se nisam izborila za sebe, koji mi razara organizam. Teško mi je da ostanem dostojanstvena, to nije moguće. Ionako su svašta pričali o meni, sve najgore misle - rekla je Anabela.
Zašto si ga štitila? - upitao je Milošević pevačicu, koja do ulaska u "Zadrugu" nije želela da iznosi sve detalje o ovoj bolnoj temi.
Najviše sam štitila decu, znam koliko bi to uzburkalo decu i javnost, to je jedna od tački. Njih sam štedela od medija, ne znam da li sam im učinila medveđu uslugu. Verovatno je trebalo da ih skupim i idemo na terapije. To nije bilo ljudsko šta mi je radio - dodala je Atijasova.

U međuvremenu se povela priča i o izvesnom Alenu, koji je pričao protiv Lune Đogani i Anabele, a koga su Marko Miljković i Gagi pozdravljali, a onda je pevačica otkrila zbog čega je ušla u "Zadrugu 3".

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ovde nisam došla da se dokazujem, već da kažem šta sam preživela. Danima pokušavam zašto sam sada ušla. Zabolelo me je i to što sam joj rekla da ne navlači hejt na mene, ona je ušla, iznela priču i tati i naciji, pa rekla da je to sakrila od mene, pa je kao jadna pobegla u "Zadrugu", tu sam se naravno prepoznala u priči. To me je nateralo. Čak nisam htela da pričam o nasilju, nego da je izdajica svoga roda, Luna je toliko plakala zbog Jelene, a on ju je vređao. Sve mi se skupilo, opet je bila priča da sam ja kriva za raskid, pa za čestitku, to je strašno... Čestitka je bezazlena, ona je tu napravila žrtvu od sebe, njih dvojica se ubacili... - pričala je Anabela.
Ne možeš da pričaš da si me me izgubila, možeš samo da me se odrekneš - uzvratila je Luna.
Luna, odbacuješ me, uspela si... Nemoj da jedeš svoja g*vna. Postala si... Da podržavaš i govoriš da je neka devojka nešto "zaslužila". Ti nikada to nisi govorila. Pretvaraš se u nekog drugog, nisi više ti. Nisam uspela kada je ona u pitanju, razočarana sam u sebe. Nemoj da mi se ubacuješ više u reči, ja sam tvoja majka! - poručila je Atijasova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'