AKTUELNO

Neverovatno!

Zadrugari za crnim stolom komentarišu na temu ljubomore, Bora Santana ustao je kako bi izneo svoje mišljenje. On je bio u timu koji je bio protiv ljubomore, pa je to mišljenje i zastupao.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se ljubomore tiče, ja moram da kažem, da ljubomora može da bude kontra efekat, kada se dešava partner može da se odvoji i da dobije neki, možda to jeste dokaz ljubavi, ali to može da se dokaže i na neki drugi način. Onaj ko je siguran u sebe, nema čega da se plaši. Nikad nisam bio ljubomoran i nisam hteo to da pokažem, baš zbog toga, jer nisam voleo kad je neko bio ljubomoran. Imam pitanje za Mensura, da li misli da sam u pravu i da li treba da da slobodu svom partneru, pa iako je suđeno da te prevari - rekao je Bora Satana.
To je tvoj osećaj u trenutku da ti možeš sprečiti nešto u trenutku, ja toga nisam svestan u trenutku - objasnio je Mensi Đedoviću koji je pokušavao sve vreme da ga minira.

Foto: TV Pink Printscreen

To što se ja javim da stanem na neku stranu, ne znači da ja iskreno zastupam. Smatram kao zadatak i ovo je debata u kojoj ja ne podržavam tu temu, ali mogu da pronađem argument kojim bi podržao. Što se tiče ovoga, smatram da je ljubomora jedna okej stvar, u nekim granicama. Ja sam uvek bio transparentno ljubomora i to nisam krio. Svaki put kad mi nešto zasmeta ja to kažem. U vezi sa Ivanom, jesam bio ljubomoran nekih mesec dana, ali sam prestao jer nemam povoda da budem ljubomoran, niti radi nešto što bi meni smetalo i njeno ponašanje je meni super. Da li je normalno da budem na početku veze ljubomoran? - izjavio je Bane Čolak.
Ja smatram da ne treba ulaziti u vezu dok se ne upoznate... - odgovorio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'