AKTUELNO

Bila je potpuno otvorena.

Sledeća gledateljka koja se uključila u emisiju kod Dušice Jakovljević bila je podrška Anabele Atijas. Ona je objasnila da će Anabela i Luna Đogani zasigurno izgladiti svoj odnos, te je osudila Marka Miljkovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana kraj telefona. Mi sada imamo manje obaveza, pa pratimo redovnije "Zadrugu". U ovom trenutku sada jedina istina je Anabela. Ljubav je širok pojam, ja takođe podržavam ljubav ako je prava, iskrena i obostrana, ukoliko nije ljubav iz interesa. Mi ovde pričamo i o ljubavi majke prema detetu. Ostrašćen muškarac, koji ne zna šta je prava ljubav i koji nije imao pravi odnos sa svojim roditeljima, može da se ponaša tako i da dovodi u pitanje ljubav majke prema svom detetu. Bila sam frapirana zbog komentara prethodnih gledalaca, ne znam kako mogu da dovode u pitanje ljubav majke prema detetu. Ne može Lunu više da voli Marko nego njena majka. Marko je relativno mlad, ali vrlo neostvaren, veliki egocentrih, ima kompleks niže vrednosti i pokušava da manipuliše drugima, i da dođe do svog cilja, ovoga puta cilj su finansije, ali i medijska pažnja. To ne bi imao ni u snu da mu nije Lune Đogani. Dečko voli samo sebe, ne preza ni od čega, misli da je najpametniji, manipuliše svima, njegovo nesrećno detinjstvo za koje nije kriv, to što nije imao prave uzore za ponašanje utiče na njegovo ponašanje i sada. Uvek ću da podržim roditelja koji na sve načine pokušava da svoje dete izvede na pravi put i da pokuša da spasi šta može. Ja verujem da je sa Anabeline strane poljuljan odnos i poverenje u svoje dete. Ali mislim da će naći zajednički jezik i izgladiti tu situaciju. Ne kažem da Luna i Marko treba da se razdvajaju, ali verujem da će Anabela biti istrajna i dovoljno snažna da ukaže svom detetu na neke greške i da pokuša da joj pomogne - rekla je gledateljka i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Nju kao majku boli činjenica da ne može da utiče na svoje dete. Svi smo mi u svađama sa roditeljima izgovarali sve i svašta, jer kad se čovek oseti nemoćno kaže sve i svašta ne bi li dopreo do sagovornika. Ne mogu da prihvatim da se ljudi zgražavaju na to i da se hvataju za takve sitnice. Meni je to smešno, oni tamo žive život - navela je gledateljka, a onda je prokomentarisala i Gagija Đoganija.
Ja ne mogu da osporim da on ne voli svoje dete, ne sumnjam u njegovu ljubav prema Luni, ali s druge strane on je veoma inferioran i pravi sopstvenu kalkulaciju, ne sme da se suprotstavi i plaši se istine. Ja sam neko ko je prošao fizičko nasilje od strane partnera i nikad neću to podržati. Kad god da se desilo nasilje je nasilje. Ježim se na to i ne postoji opravdanje. Nikada to ne bih trpela. Trebalo je skupiti hrabrosti i ispričati sve to. Gagi je još u Farmi pričao o nasilju i o prevarama. Žalosno je što to tako priča čovek koji je otac dva ženska deteta. Ja sam očekivala da će Luna više stati u odbranu majke, ali je ona dete oba roditelja. Ona je u veoma nezavidnom položaju, ali kod nje se pojavljuje onaj momenat da vrlo vešto koristi gužvu i neke stvari okreće u svoju korist. Tvrdim da Marko vrlo vešto manipuliše Lunom i njenim emocijama, a ona kao i svaka devojka koja je zaljubljena ne vidi dalje od nosa. Gagi misli da će dobiti naklonost Luninu i njene podrška zato ih podržava. Podilazi joj jer mu znači njena podrška napolju - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Dušica je upitala gledateljku da prokomentariše i Draganu i Eda, kao i Minu i Mensura.

Ja njih doživljavam kao loše dogovorenu priču, ne obraćam previše pažnje na njih. Oni su izgubili kompas... Mina je mali manipulator, žao mi je Mensura. On je dobar momak, ali nezreo, želi da se dokaže, on se pogubio u rijaltiiju. Mina je iskusna u rijalitiju i mnogo namazana za svoje godine i to vrlo vešto to koristi - rekla je gledateljka.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'