AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Marko Đedović je u Rajskom vrtu prvo počeo da priča o komplikovanoj situaciji između bivših partnera Anabele Atijas i Gagija Đoganija, koji ne prestaju da šokiraju javnost svojim izlaganjima i istorijatom.

Foto: TV Pink Printscreen

Gagi jeste nasilnik, Anabela jeste trpela nasilje. Meni je jako žao Anabele. Oni ovde pričaju: "Jadna Luna". Ne, jadna Anabela. Ona da ovde nije ušla, verovatno bi joj se javile suicidne misli. Ona mi je rekla da se oseća lakše od kako je ušla i tek će joj biti lakše. Gagi je sam priznao da ju je maltretirao. Ovo su stvari za najgoru osudu. Tu se ćutalo zarad dobrobiti dece, to ne treba da se radi. Jako je dobro što je došla ovde da sve to ispriča. Ovo je stvar koja povlači edukaciju naroda. Zbog ovakvih stvari sam bio uz Draganu Mitar u emisiji "Narod pita". Gagi na vrlo ružan način komentariše ove teme, čak se i sprda, potvrdio je da se nije promeni kada je punom flašom vode gađao ženu - ispričao je Đedović, pa dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Gagi se sada brine kao, zbog Lune što je tu, bolje da se brinuo za sve što je preživljavala u detinjstvu zbog njega. Marko ima tu crtu, nekoliko puta je viknuo na Lunu za stolom, trebalo bi da ima malo drugačiji pristup Luni zbog tih stvari koje je preživela, Anabela apsolutno u potezima tim vidi Gagija, zato je to stvorilo averziju prema Marku. Prepoznala je elemente nasilništva, i Gagi je bio prema njoj fin prvih godina. Luna je potvrdila sve ono što je Anabela pričala, Anabela će kad tad ponovo pući na Marka - istakao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'