AKTUELNO

Bez dlake na jeziku, prebacio sve šta je uradio za bivšu suprugu!

Gagi Đogani nastavio je da priča o sukobu sa bivšom suprugom Anabelom Atijas u Rajskom vrtu. Denser je osudio Anabelu jer je, kako kaže, opterećena vezom Lune Đogani i Marka MIljkovića, pa je izneo pregršt brutalnih reči na njen račun.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je opsednuta Markom, a čekaj, gde smo mi u toj priči, gde je Nina, Blankica, njen muž? Moja porodica? Ona se bakće Markom, opsednuta je njim! Ja nisam znao kao njen tata da je Luna kupila stan, ja sam ispratio Lunu, a ona je na fejsbuku postavila klip, kada sam ja saznao da je kupila stan. Ona je ljubomorna na mene, kivna, sujetna, a zašto? Luna nije ni znala kada je ušla u stan, Anabela joj je dala ključ i rekla da je to njeno, ona je mislila da je to rentirano. U našem odnosu je bilo mnogo lepših stvari, nego ružnih. Imamo dve zlatne ćerke, treba da budemo srećni i ponosni što nam je dete uspelo u životu - rekao je Gagi, a dodao koje je sve lepe stvari uradio za Anabelu:

Foto: TV Pink Printscreen

To što sam je mnogo voleo, bila je nesrećna kada je izbegla, pa sam se trudio i rukama i nogama da je ubacim u taj posao, za koji sam ja. Uvek sam bio tu, ona je isto bila sjajna, sve je bilo u najboljem redu, ali eto, opet neki razlozi koji su se desili... Mislim da je mnogo naivna, Luna je nasledila od nje neke stvari koje ne mogu da popravim. Skupio sam od nastupa 40.000 maraka, pa sam jedno jutro ustao i stavio na sto i rekao:,,Ovo je naše". Tu su uvideli kakav sam ja čovek generalno, mnogo sam učinio za njenu porodicu, glupo je što sad prebacujem. Mnogo sam stvari uradio. Dok je trajala ljubav, mi smo bili super. Ali ova agonija traje, ona je kivna, ljuta je, ja ne mogu, nisam psihijatar da bi se ja bavio. Luna mi je rekla da je ljubomorna na mene. A zašto? Zato što nije zadovoljna svojim životom. Možda više ne voli Andreja, a ne može da ga ostavi. To je već bolest, ljubomorna je na svaki moj uspeh - pričao je Đogani.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'