AKTUELNO

Otkrila kako se oseća.

Nakon svog dečka Mensura Ajdarpašića na razgovor sa Ognjenom Amidžićem je došla i Mina Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni ovo više ne vodi ničemu. Neka on dolazi. Koja ljubav, evo sad mi rekao "Marš" usput. Rekao je pre nego što je otišao na intervju da ima da mi kaže nešto što mi je zamerio, posle mi je rekao da je pričao o mojim prijateljstvima, onda kao: "Nema šta ti da pričaš". Ceo dan danas sam preplakala zbog nečega što nema veze s vezom. Mene sramota da to komentarišem, on video da je mene neko pogledao u d*pe, a kakve ja veze sa tim imam. Kaže: "Ti si kriva", ne znam gde sam ja tu kriva. Ja sam posle počela da budem bezobrazna, svašta sam mu rekla. Rekao mi je da mi ništa ne veruje niti da mi je verovao, traži mi da se zakunem u nešto moje najsvetije, i kad se zakunem njemu to ne važi. Tako se prebacujemo s teme na temu, kažemo jedno drugom sve i svašta. Naravno da su mi se pojačala osećanja prema njemu, nisam mogla da zaspim bez njega, on mene podj*bava po ceo dan za Orozovića, mene to pogađa, a njemu je sve sprdnja, zeza me na taj način, pokušava da me spusti i da me ponizi, a kad ja nešto pričam onda sam babaroga. Nazvao me je cinkarom, izdajnikom. Mene jeste mnogo poremetila čestitka od mame, ali ne mogu da pobegnem od svojih osećanja. Žao mi je, jer mi je mama bolesna, zbog toga se jedino i kajem -pričala je Mina, a onda je i zaplakala.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada ima malo manje njegove agresije, malo je smanjio, on mene smiruje, to je promenio, ali ne menja stvari koje mi zamera, to su sitnice. Kad ti neko kaže da si lažov, za šta da se boriš. Ja imam emocije, ali moj bezobrazluk je moj, ja napolju nisam takva, to sam i njemu pričala. Ovo ovde ako prođemo napolju smo na konju. Nadam se da će neke stvari da se menjaju, da me prođe glavobolja - navela je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj je zatim upitao Minu da prokomentariše novonastalu situaciju u Beloj kući, odnosno ulazak Anabele Atijas u "Zadrugu 3".

Ja sam danas preplakala kad sam čula neke stvari, nije mi jasno da neko dozvoli da toliko godina trpi tako nešto, mislim da tu postoji još nešto. Ako je Anabela trpela te silne batine, trebalo je da prekine to, ali tu očigledno postoji još nešto. Da sam na Luninom mestu ja bih izašla, ne bih mogla da dozvolim da mi roditelji vode rat. Teško mi je da slušam, baš mi je neprijatno, ne bih da se mešam. Lunu gledam kao prijateljicu, tri godine je sa mnom, uvek ću biti tu kad joj nešto zatreba, ali nisam kompetentna da pričam o tim stvarima, probaću da se ne uključujem u te teme - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'