AKTUELNO

Na ovo se čekalo cele večeri!

Za vreme "Nominacija" sve vreme se čekalo da svoje mišljenje o ovonedeljnim potrčcima - Miljani Kulić i Lazarom Čolićem Zolom, kažu Luna Đogani i Marko Miljković, koji su u sukonu sa Kulićevom od prethodne sezone rijaliti programa "Zadruga".

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana Kulić je najgore smeće koje je ikada ušlo u rijaliti. Ta osoba gazi preko mrtvih, vređa, provocira. Ozbiljna je fekalija u pitanju, kada je najteže, baš tada doliva ulje na vatru. Ne podržavam abortus, strogo sam protiv toga, mnogo je loša majka, svom detetu posvećuješ 15 minuta dnevno pod izgovorom da zarađuje novac. Što se Zole tiče, ako može da bude u ljubavi sa njom, isti je kao i ona. Jedino mogu da te opravdam ukoliko je iskorištavaš, jedino tako mogu da te opravdam. Podržavam potpuno i treba da joj uzmeš sve što ima. Šaljem Miljanu - govorio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Većina vas ništa nije rekla, ja sam se smorila kao ker. Nemam ništa da kažem o Miljani, ne podržavam ništa što ona radi, ne mogu da kažem da je dobra zbog reči koje izgovara u rijalitiju. Osoba koja može da vređa mrtvog čoveka, za takvo nešto nemam opravdanje nikada. Nikada nisam vređala mrtvo dete, tri godine me ovde vređala najgore. O Zoli imam dobro mišljenje, ako iskorištava Miljanu, to je njegovo pravo, ovde ljudi rade mnogo gore stvari. Mislim da Zola voli Miljanu, ne bi prelazio preko svih ovih stvari. Dok ja sve njene veze vidim belo, ona moje veze vidi crno. Mislim da se Miljana plaši Marije, kada je ona tu oni se mire i obratno. Šaljem Miljanu, sačuvaću Zolu - objasnila je Luna.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'