AKTUELNO

Nastao haos za crnim stolom!

Jovana Tomić Matora i Miljana Kulić žestoko su se posvađale tokom emisije "Nominacije", kada je Matora iznela svoje iskreno mišljenje o Kulićevoj, a onda ja zadrugarka spomenula Jovaninu devojku Sanju Stanković.

Po mom mišljenju Zola ne voli Miljanu, u to sam sada sigurna. Ako se sećate kada je pušten klip, kada su Miljana i Zola završili u WC-u, Zola je meni rekao da je bio pijan i da je napravio sr*nje. Govorio si meni da je ne voliš, da mi govoriš da preko uvreda tvoje majke ne prelaziš, preko pesnica, mene nema potrebe da lažeš. Stvarno sam mislila da je voli, ali posle svih tih stvari, sumnjam da tu postoji ljubav. Smatram da ako jedna osoba sumnja u ljubav, onda tu ljubav ne postoji - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Seti se kako te je tukla Sanja u spoljnom svetu, jer si iznela sa čime se bavi u pijanom stanju. Ona voli samo tvoj novac, ko zna sa kime sada vodi ljubav. Verovatno sa bivšim verenikom - uzvratila je Miljana.
Jedino što ću ti reči je, da je za mene ljubav mnogo vrednija, samo to ću ti reći - rekao je Zola, a Matora je bez pogovora poslala Miljanu u izolaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'