AKTUELNO

Veza im ponovo visi o koncu.

Kao i svakog četvrtka i večeras se iz Bele kuće emituje emisija "Gledanje snimaka" koju vodi Milan Milošević. Ovo je vreme kada se svi zadrugari prisete situacija koje su možda i zaboravili, ili kojih ne žele da se sećaju.

Sledeći snimak koji je prikazan zadrugarima je rasprava Ivane Krunić i Baneta Čolaka zbog njegove ljubomorne scene na žurki kada je pomislio da pevačica bacila oko na pevača i di-džeja.

Foto: TV Pink Printscreen

Imali smo svađu na žurki, došlo je do nesporazuma. Ja sam pohvalila Nemanju i rekla "Bravo, care, pokidao si", pokazala sam mu da sam se naježila. Bane je bio tu, on mi je to zamerio. Nikada nisam bila bliska sa Nemanjom. Kada su došli na žurku, ja sam prišla da ih pozdravim - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana je na nekoj distanci gledala Nemanju i gestikulacijom mu pokazivala nešto. Meni je to zasmetalo. Ja sam rekao da je trebalo da mu priđe i da ga zagrili i pohvali ga. Video sam to iz daljine, zasmetalo mi je to, znao sam da gleda Nemanju. Meni je zasmetalo to što mi je nabijala na nos nekoliko puta "moj kolega" - ispričao je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako je sve izgledalo kao normalna diskusija, Ivana i Bane su se za sam kraj izglaganja počastili uvredama i ušli u konflikt.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Bane Čolak

#Ivana Krunić

'