AKTUELNO

Razvezao jezik.

Voditelj Milan Milošević je najavio i naredni snimak, a na njemu je prikazan razgovor Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića od pre nekoliko dana. Mensur je tom prilikom rekao Mini da bi on svoju porodicu "iskulirao" da su mu poslali ono što je Mini poslala njena majka u čestitiki za rođendan. Ajdarpašić je tom prilikom rekao kako je Ivana Vrbaški poštovala nešto što nije bilo za poštovanje, a pod tim je mislio na Vladimira Tomovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam neko ko neće da eksponira i da priča, možda je i moja majka bolesna, možda je i ona imala operacije, a ona to konstatno priča. Ja se saosećam sa njom i sa njenom majkom, izvinio sam se za to, ali se nikad nisam osvrnuo na to kako se moja majka oseća. Ona se sigurno potrese, ali zna da sam ja lav i da ću to da iznesem. Ta čestitka ju je poremetila, ohladila i dala joj vetar u leđa da pobegne od mene. Mina se nije prepustila tome, ali ju je poremetilo, ipak nije htela da me ispusti, voli me, poštuje me. Ona stvarno gleda da ne napravi mrlju, da li radi sa voljom ili ne, ne znam, da li radi na silu, niko je ne prisiljava, za sad je sve kako treba. To što je njena majka napisala, jeste, evo ja sam za sve kriv, ja sam porastao u gradu i vidim sve - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Slušam te celo veče, malo si mi dosadio - dobacio mu je Brendon.
Dosta toga sam prošao. Iskusio sam dosta toga na svojoj koži. Njena majka štiti svoju ćerku - zaključio je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je rekla da ne može da gleda više neke stvari, da ne može da trpi da mene neko psuje i vređa. Znam kakvo je stanje kući, ali sam ja i dalje sa njim jer ga volim i stalo mi je do njega. Nama je cilj da odavde izađemo zajedno. Vidim nas u spoljnom svetu. Ovde su svakodnevni pritisci, ima retarda koji komentarišu i pokušavaju da poremete nešto - pričala je Vrbaški.
Ulazila je ovde i u prvu sezonu, sećaš se da je pričala sa Đeksonom - podsetio ju je voditelj Milan Milošević.
Eto vidiš da je mnogo gore stvari radila zbog dugih - dobacio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Nju očigledno potresaju uvrede - rekla je Mina.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'