AKTUELNO

Grgurićeva planula zbog ovih reči.

Ivana Šopić je podstaknuta peckanjem Ive Grgurić na račun Jelene Pešić rešila da odbrusi ovoj zadrugarki i pred svima obelodani da je Iva ta koja je prva bacila oko na Marka Miljkovića.

Zbog Ivaninih reči, Grgurićeva je pobesnela, te su uputile jedna drugoj niz uvreda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona koja priča Jeleni da izađe iz te trojke, a sa Markom je pušila tompus. Ovaj muflon sa čeljustima aligatora u tigrastoj halijini. Iva sada što podržava Lunu, to je zato što joj se šlihta, isto tako bi podržavala i Kiju. Iva bi bila sa Markom Miljkovićem da on nije rekao da neće biti ni sa jednom devojkom. Žao mi je što je ovaj muflon pobegao iz zoološkog vrta, neka se vrati tamo. Retardirana si, niko te neće, budi sa Đukićem. Ti nemaš prava ni kredibilitet da komentarišeš - rekla je Šopićeva.
Ti tuži majku koja te takvu rodila, stavi silikon u bradu, zato što ti je potrebna brada na faci, a ne s*se - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona sa 100 operacija izgleda ovako kako izgleda. Devojko, bolje bi bilo da tužiš svog plastičnog hirurga. Ja sam pušila tompus sa Markom, ali sam se odmah sklonila od njega - rekla je Iva.
Marko i ja smo se usaglasili da ne možemo tek tako da prekinemo da se družimo. Luna neće sa mnom problem imati, i da sam rekla da sam zaljubljena, nju to ne treba da zanima, jer treba da ima samopouzdanje i veru u ljubav. Ja od danas neću paziti da li se smejem, čak ću se sprdati na ovu temu - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Iva Grgurić

#Ivana Šopić

'