AKTUELNO

Sanja je želela da reši problem koji su imale Luna i ona.

"S obzirom na to da si rekla da ti se Sanja javila pred ulazak, zar ne misliš da je njeno javljanje bilo samo iz razloga da ne bi prenela Jovani da se pomirila sa bivšim verenikom?" - glasilo je pitanje za Lunu.

Joj, ne znam. Ne ulazim u Sanjin život. Nisam upućena u to. Sanja se meni javila par dana pre mog ulaska da bi rešile tu situaciju oko narukvice. Rekla mi je da nema potrebe da ignorišem Matoru. Rekla je da zna da ja nemam nikakve emocije, ali da ne zna za Jovanu - izjavila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Lunu pitala, ona je meni rekla da ne može da mi kaže, jer joj je Sanja rekla da mi ne kaže - govorila je Matora.
Nisam htela da potežem tu priču, jer bih ja opet tu bila kriva. Neću da se mešam u vaš odnos. Više mi je muka da budem umešana u njihovu vezu. Imala sam haos zbog toga. Ja sam ni kriva, ni dužna umešana, ušla sam da pevam, tu je meni dato nešto. To je tako ružno bilo i bespotrebno. Mene su ljudi napadali zbog toga. Na svakom događaju na kom sam bila, ja sam morala da pričam o Sanji i tebi - dodala je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo nije Matora dala narukvicu, nego Matora i Ana. Nije bila namera muvanje. Ja sam kriva, ja se kajem. Nema ništa između Lune i mene. To oko verenika, ja sam dobila poruku da me voli i da je sve u redu - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Paparaco lov je pratio Sanju, gledala sam, ona je sa tim dečkom izlazila iz neke klinike. Nakon toga Sanja je dala izjavu da je to njen bivši dečko, da se oni samo druže i da voli tebe. Rekla je: "Bivši dečko" - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne postoji milion posto da se ona pomiri sa bivšim verenikom. Volela bih da je vidim - dodala je Matora.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga

'