AKTUELNO

Zadrugari su se raznežili zbog Ajdarpašića.

Nakon što je porota iznela svoje mišljenje, Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić su rekli svoju završnu reč da bi sudija Miona Jovanović donela odluku ko je kriv u ovom slučaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se izvinjavam njenoj majci zbog svog ponašanja, ako nju (Ivanu) i dalje bude uznemiravalo to što je Mina sa mnom, ona može da se udalji od mene, ako misli da to škodi njenim najmilijima. Koliko sam ja proveo u zatvoru, nisam zaspoao ni 20 minuta - rekao je Ajdarpašić sa knedlom u grlu, a onda je i zajecao.

Mensur je dao obećanje da će se promeniti i ovom prilikom se izvinio svim zadrugarima koje je uvredio.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se raznežila. Ja sam svesna koliko on mene voli, ali on nije mene dovoljno upoznao i ne zna kako se ja ponašam. On ne zna kakva je moja sloboda i da volim da budem sa drugim ljudima. On se bespotrebno peca na neke priče, zna da ga volim - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Miona Jovanović, kao sudija ovog slučaja, je saslušala sve zadrugare, a kao konačnu odluku je istakla da Mina nije kriva.

Kada imate ljubimca i držite ga vezanog, on želi da pobegne, a kada ga držite na slobodi, onda će se on vratiti. Mina se u globalu promenila i ja smatram da Mina nije kriva - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Mensur Ajdarpašić

#Mina Vrbaški

'