AKTUELNO

Uslediće haos!

Mina Vrbaški je u večerašnjoj emisiji "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" pričala u suzama o odnosu sa Mensurom Ajdarpašićem, kao i o stanju svoje majke Ivane. Nakon nje je ustao Ajdarpašić, koji je progovorio o ovom odnosu.

Njoj je bitnije da se druži sa svima u kući... Jedina stvar koja mi ne odgovara, mi smo se posvađali sinoć oko Save Perovića... Ne može sa ljudima sa kojima se j*bala da se pozdravlja. Dva puta je prišla, ja to nisam znao. Ja saznajem od Čolaka... - pričao je Mensur, pa nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pukao, ne znam više ni kako da reagujem u situacijama. Ne znam šta da radim, ne mogu bez nje, ne mogu nekad sa njom. Juče je otišla u pab, sedela sa ljudima, zna sa kim i kako. Što je otišla tamo? - zapitao se Ajdarpašić.
Ja sam se juče isključila iz rijalitija, pričala o spoljnom svetu. Malo sam, ono... Pokrenuli neke teme. Juče sam gledala neke patike, on je mislio da sam nekoga odmeravala - pričala je Mina.

U međuvremenu je Tara Simov kažnjena nedeljnim honorarom, jer je opet pljunula Maju Marinković i nastavila sukob sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo, ja sam najveći bolesnik - dobacio je Mensur.
Ne možemo jedno sa drugim, ne možemo jedno bez drugog - rekla je Mina.
Ja sam se juče iznervirao kada je rekla da joj je majka loše, mene gura da sam kriv, a imala je i gore odnose - pričao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Misli na ono sa Vladimirom. Ja sam shvatila da moja majka misli da naša veza ne treba da se nastavi. Rekla sam da ću na kraju iz "Zadruge" izaći sama, rekla sam to, iskreno, ne znam šta da radim. Ljubinu čestitku nije hteo da čuje. Ljuba je rekla da je Mensur isto "s" kao Tomović, možda i veće. Njega je najviše zabolelo to što sam sedela sa Lukom, Orozovićem, Janjušem i Mićom, ja sam malo htela da se sklonim - nastavila je Vrbaški.
Što si otišla gde su ti ljudi nepoznati? Znaš ti dobro kad si dolazila kod njega... Devojka da se nakon svađe vraća u ekipu sa ljudima sa kojima ja nisam dobar. Ne želim da se nalazi u tom društvu - dodao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je on ušao, dolazila sam u pab njega da gledam. Sada misli da sam išla u pab da bih privukla pažnju nekod od njih. Bar mislim da je to tako - istakla je Mina, a Mensur je goreo od besa.
Bude li ušla u komunikaciju sa ljudima, zna ko mi smeta, ja iste sekunde završavam - zapretio je Mensur.
Misli da se muvam sa nekim, ima 1% poverenja u mene - dodala je Vrbaški.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'