AKTUELNO

Žestoko joj zamerila!

Jedno od pitanja u emisiji "Igra istine" David Dragojević postavio je pitanje Jovani Tomić-Matoroj, koje je glasilo: "Maja te je pominjala u ružnom kontekstu, iako ste rešile prošlog petka. Zbog čega te ponovo pominje?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ponovo sam išla do Maje da to raspravimo, ali ne vredi. Svaki put kada joj kažem svoje mišljenje, ona izgovori neke ružen reči. Nataša mi je rekla da je Maja rekla za mene: "Šta ona meni morališe, kada je dala Luni narukvicu". Ne morališem ti, prva sam radila ovde nemoralne stvari, jednostavno ti dajem svoje mišljenje. Svi ljudi koji su me kritikovali za narukvicu, smatram da su mi želeli dobro. Mnogo me je povredio tvoj komentar, za razliku od drugih ljudi, ja ustajem ovde i sve priznam. Pogodilo me je to, jer nisam za to da ovde bilo ko kome morališe, ali jesam dala svoje mišljenje - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se da imaš pravo da izneseš svoje mišljenje. Rekla sam ti u garderoberu da to sa naruvicom nije lep postupak. Nisam želela za crnim stolom da ti govorim, nisam želela da te negazim. Svi ovde dobro znate da ja na sebe ne dam, drugi put zaredom izlazi klip, komentarišete me Đedović i ti. Nikada nisam loše ništa rekla za Sanjinu i tvoju vezu, ali jesam za narukvicu. Odgovorno tvrdim da nikada ništa negativno rekla za tvoju vezu - objasnila je Maja.
Smatram da je to sa tvoje strane bilo podmuklo i to je to - dodala je Matora.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'