AKTUELNO

Ovo su mnogi želeli da čuju!

Milica Kemez u "Igri istine" postavila je pitanje Ivani Šopić:"Kakve su tvoje emocije prema Stefanu Kariću?"

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo i osnovno, pre nego što su se pojavile simpatije, ja sam Stefana zavolela kao čoveka. Što se tiče mog i njegovog odnosa, pre bih birala da čitav život budemo prijatelji. Istog smo stava da je svaka veza ovde osuđena na propast. Mislim da bismo mnogo dali ovom rijalitiju kada bismo ušli u vezu, takođe ovde bi svi imali pravo da nas komentarišu. Kada sam priznala da imam simpatije prema Janjušu, prošla sam kao bosa po trnju, niko me nije potapšao po ramenu zbog moje iskrenosti. Ni u jednom momentu nisam dobila ni zahvalnost, niti poštovanje, smatram da u rijalitiju nije dobro biti iskren, Luna je živ primer - objašnjavala je Ivana.
Da li ste se zbližili zato što ste počeli zajedno da spavate u istom krevetu i kada ste se prvi put poljubili i koliko puta? - pitala je opet Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Apsolutno je jasno da tu ima nečega, zbog toga se verovatno i desio taj poljubac. Da nismo legli zajedno u krevet, verovatno bismo ostali prijatelji. Pre dvadesetak dana se desio prvi poljubac i nekoliko puta je bilo. Nećemo ulaziti u vezu jer bismo zamerali mnogo jedno drugom, meni bi on sr*o da se ja menjam. Stefan i ja smo mnogo iskreniji kao prijatelji. Kao svojoj drugarici kada se vređam za crnim stolom sa nekim, ovako može da mi kaže da to ne radim, a kao dečko bi počeo da me menja - objašnjavala je Šopićeva.
Neka se desi nešto, ako treba da se desi, prirodno i to je to - prokomentarisao je Karić.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'