AKTUELNO

Šok!

Luna Đogani i Marko Miljković su ove nedelje bili potrčci, a noćas zadrugari biraju između njih dvoje koga će nominovati.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Miljkovića, ja sam već rekao na prošlim nominacijama, ovo sinoć me iznerviralo, ja ne mafijam nikad nemam to u sebi. Imam dva p*šanja u gradu od kriminalisanja. Ja sam rekao zašto sam nervozniji u zadnje vreme. Mislio sam da je to Marko rekao, moje izvinjenje. Malo su mi smešne priče da se on i Luna ne vole. Jeste da je on ušao malo arogantniji, ali mi je sve bilo jasno kad je pušten klip, tad sam bio sigurniji u njene emocije. Što se tiče Lune, Gagi mi je rekao da je čuvam - rekao je Filip Đukić.
Baš si me čuvao - rekla je Luna kroz osmeh.
Potrudio se što je bilo do njega - dobacio je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Smara me što Lunu svi gledaju kroz Zadrugu 1, svi smo mi ljudi, grešimo, da je ona to opet ponovila, pa da kažeš, ali prosto se tako desilo. Nemaš zla u sebi i meni je to najbitnije, vidi se na koga si. Iako se nekad posvađamo, to neće biti iz ličnih frustracija, imam o oboje dobro mišljenje. Matoru najduže znam, pa Miljkovića. Ja baš zbog 8. marta neću da te pošaljem, tako da sikter u rehabilitaciju - naveo je Filip i nominovao Marka.
Neću biti slatkorečiva a zlonamerna, biću iskrena kao i uvek. Šta reći za vas dvoje, ja sam sa oboje u dobroj komunikaciji, odnosi su nam savršeni. Prema Marku sam bila prijatna kad je ušao, to nije bio flert, ja sam se malo odmakla pošto sam se stavila na Lunino mesto, kako ona to gleda spolja, jer je prekid bio svež, povukla sam se, nisam imala ozbiljne namere, započela sam priču sa Filipom. Marko ima čvrst karakter, stabilan je, za Lunu neki tip njenog godišta se ne bi mogao da se nosi sa njom. Ona je jaka, ambiciozna žena, prelepa, ima čvrst karakter, vas dvoje idete jedno za druge, ali ja imam ženske kodekse tako da ću ostaviti Lunu - rekla je Iva, zbog čega ju je Luna poljubila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'