AKTUELNO

On ne podržava to što Grgurićeva pljuje Stefana.

Danas popodne voditelj Milan Milošević stanovnicima "Zadruge 3", rijaliti programa koji pomera sve granice, čita pitanja koja su gledaoci postavljali zadrugarima u danima iza nas na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink.

Iva, imaš vezu koja ti je očigledno nebitna, čim se stalno šlepaš uz Karića, a kada je Karić toliko loš i ne može ono, zašto ga stalno ogovaraš? - glasilo je pitanje za Ivu Grgurić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne ogovaram ga često - rekla je Grgurićeva.
Da, dolaze priče do mene sa raznih strana. To za šlepanje, isto stoji, možda bi bilo drugačije kada bi ozvaničila vezu sa Đukićem - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon glavnih aktera i drugi zadrugari su dobili mogućnost da prokomentarišu ovu situaciju.

On je bio dva puta podignut, pa se onda zaljubio u Jelenu, pa onda u Ivu, ja ne verujem u to. Htela je samo da skrene priču od Karića, da je ne povezuju sa njim. Omalovažavala ga je više puta. Iva, postala si negativna, najgora osoba, veliki folirant. Provaljena si, a ono veče kada si pravila lažne suze, pa na kraju stavila naočare za sunce kako bi svi mislili da je ucveljena. Ova uloga mu ne stoji, nezanimljiv je totalno - rekla je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao Ivi da ne treba da pljuje Karića. Lako je posle veze da se k*nja. Ako si ušao u tu vezu iskreno, neka ostane tako. Marija Ana i ja smo se pljuvali, kada sam to video, to je bilo strašno. To je bilo pre mene i ne zanima me. - rekao je Đukić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Filip Đukić

#Iva Grgurić

#Marija Kulić

'