AKTUELNO

Rekao sve što misli!

Nakon što je Iva Grgurić napustila Rajski vrt, osvojivši pesmu od Drveta mudrosti, Marko Đedović je iznerviran uleteo u vrt kako bi bez dlake na jeziku ispričao šta misli o zadrugarima.

Foto: TV Pink Printscreen

Došao sam ovde, jer pretpostavljam da su pre mene izrečene samo laži. Iva je bila pre mene ovde, ona je esecija svega lošeg! Ne razumem zašto devojke koje su srećne slušaju tužne pesme i sada joj je omiljena pesma ova od Vanje Mijatović, samo zbog programa. Tek sada vidim da smo mi ovde da bi nekim ljudima napolju, koji imaju mnogo gore živote od naših, bilo lakše - govorio je Marko.
Šta sada, nakon situacije sa Ivom i Stefanom, misliš o Filipu? - pitalo je Drvo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ucveljena nevesta, ma katastrofa. Najstrašnije mi je jer sam mislio da je mnogo pametniji. Kako li se to Iva ponaša kada je u vezi, kada već tvrdi da nije sa Filipom. Ako je preduslov veze sa Ivom 60+, evo joj ga Lepi Mića, on svakako poklanja satove, dosadno mu je u životu, pa se mlati po rijalitiju. Lepi MIća i dalje sve komentariše u Ivinu korist, vidi se kako Mića komentariše Anu i Davida. Vidi se da mu se ne sviđa što su Stefan i Iva imali odnos, Filip i dalje tu sedi kao fikus, naravno da Iva laže. Ona se malo zeznula, mislila je da Stefan neće reći, nije rekla Filipu, želela je da proziva devojke kako je ona časna i poštena. Filipa trenutno ne podnosim, njega devojke iskorišćavaju, ne on njih. Iva je tu kraljica igre - rekao je

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'