AKTUELNO

Hoće li Ivanina i Čolakova veza opstati uprkos činjenici da nemaju podršku njenih roditelja, a ni zadrugara?

Zadrugar Bane Čolak je ponovo stao u odbranu svoje devojke Ivane Krunić, povodom činjenice da uvek dobija mali budžet, ali ipak nije propustio priliku da se izjasni o odnosu Ivanine porodice prema njemu.

Jako me zabolelo što je Ivana dobila mali budžet. Smatram da je to zbog toga što Ivana retko kome odgovara za te podele budžeta, retko se buni. Što više vređaš i ponižavaš, to te više poštuju. Najrealnije je bilo kada je Ermina bila vođa, kada joj je dala najmanji budžet - zaključio je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče situacije od sinoć, rekao sam joj šta mi smeta. Ona zna da je pogrešila. Iako ja znam da ona ima takve tripove, da se njoj to dešava. Juče nije bilo ni mesto ni vreme. I dalje se vuče ta neka rasprava vezana za njenog oca. Juče sam prvi put čuo da je rekao za mene da sam stvor. Ja sam se pomirio sa tim da njena porodica mene ne voli - rekao je Bane.

Nakon što je završio sa svojim izlaganjem, Bane je ušao u sukob sa Matejom Matijevićem, kojem su odmah skočili u odbranu ostali zadrugari, te je za crnim stolom započeo rat na više frontova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: J.A.

#Bane Čolak

#Ivana Krunić

#Mateja Matijević

'