AKTUELNO

Sve vreme je negirao njene reči.

U emisiji "Pretres nedelje" zadrugari su iznosili mišljenje o bliskom odnosu Jelene Pešić i Marka Miljkovića. Iva Grgurić je priznala da među njima postoje pogledi nalik onima koje imaju zaljubljene osobe, zbog čega je Miljković pobesneo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja smatram da je Lunu lako voleti i da su je voleli i Sloba i Marko. Mislim da Marka emocije nisu prošle, ali da se ohladio i time što je rekao da bi mu bilo lakše da je bezobrazna prema njemu, jeste Jelena se zaljubila u Marka, a Marko ima simpatije prema Jeleni. Ja sam primetila te poglede iste kao i sa Lunom, to sam ja već rekla. Te poglede sam ja imala sa Filipom. Moje mišljenje je da Luna ima pravo da zamera Marku neke stvari, ali isto tako ima pravo i da zameri Gagiju što je rekao da bi podržao vezu Marka i Jelene - rekla je Iva zbog čega je Marko pobesneo.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto to nisi rekla pre mesec dana. Ne volim ove što kasne. Vidim ja netrpeljivost između Ive i Gagija. To je sujeta i to smo dokazali na primeru. Iva, ovo nije zaj*bancija. Nije Gagi mislio da podržava mene, nego da ne može nešto da mi zabrani, on se drugačije izrazio - besneo je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete da pogledate kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Iva Grgurić

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'