AKTUELNO

Đoganijeva ne želi da ratuje sa Miljkovićem i pokazuje svoju negativnu stranu.

Luna Đogani je priznala da sebi neće dozvoliti da napravi kiks kao u prethodnim sezona čime bi dovela u pitanje svoju karijeru.

Ne želim da izgubim posao zbog mojih histerija i zbog mog plakanja, ne zbog nečega što možda nije vredno. Niko me nije podržao u tome, ali opet ja sam to zacrtala. Daću sve od sebe da ne pokažem svoje emocije. Moram da naučim da kontrolišem emocije. Previše sam ja sebe dala u najgorim mogućim izdanjima. Ostale su i dan danas te posledice. Zbog mog ponašanja u prvoj i drugoj "Zadruzi" ja nikada neću imati život kakav sam želela. Meni niko ne veruje da ću ja uspeti u tome. Ja za sve živo histerišem i plačem. Niko ne poštuje moju iskrenost, ja nisam ovde ušla zbog njega, već zbog nekih drugih stvari. Biće sve kao sa Slobodanom Radanovićem, klela sam se u njega, plakala, histerisala, bila sam paćenica. Bila sam spremna na sve zbog ljubavi, za mene granice u ljubavi ne postoje. Ovog puta nisam došla da plačem i molim - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću da izgubim ono što imam napolju zbog nečega ovde, zbog njega koji me možda napolju nikad neće ni pogledati. Njegovo ponašanje ne vodi ka tome, indirektno je rekao da bi bilo bolje da ne razgovaramo, da budemo dva stranca, ako je njemu tako lakše, dobro. Ja nisam ušla ovde da ne mogu da mu budem prijatelj - pričala je Đoganijeva sa knedlom u grlu.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi nismo imali skandalozan raskid, usaglasili smo se da je najbolje da se raziđemo. Preplavile su me emocije što se tih lepih trenutaka. Kada sam ulazila ovde, brinula sam kako će se pozdraviti sa mnom - dodala je Đoganijeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete da pogledate kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'