AKTUELNO

Sve vreme je pričala sa knedlom u grlu.

Urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević je tokom emisije "Pitanja novinara" uputio je Mlađanu Jovanoviću pitanje koje se odnosilo na bliskost i neprimerene teme koje su vodili Nina Babić i Nikola Orozović.

Stao si u Nininu zaštitu, polomio si ruku. Vraćaš se sa operacije i saznaješ da je Nina pričala sa Orozovićem o njihovoj bračnoj noći, potezala se tema s*ksa. Kako si reagovao kada si to čuo i šta ti to govori o Nini? - glasilo je pitanje za Jovanovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mi bilo prijatno nimalo. Bio sam u šoku. Kada su otišli u izolaciju, ona je meni pričala da će samo tamo da prespava, međutim, ona nije izbijala iz izolacije. Gde baš sa tom osobom sa kojom se muvala? Mi ne komuniciramo danima, najbitnije mi je moje zdravlje, da se oporavim. Izgubio sam pozitivu, hoću da se smejem i družim sa ljudima - objasnio je Mlađan.
Nemam komentar, sve je u pravu. Žao mi je, ali kasno je sada. Ja sam se sprdala za te stvari. Da ima nešto između mene i Nikole, pričalo bi se o nama, a ne o njemu i Brendonu. Ja jesam možda kriva za neke druge stvari - rekla je Nina.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li osećaš odgovornost ili grižu savesti jer si povredila Mlađu koji se mesecima unazad bori kao lav za vašu ljubav i što je sebe doveo na neki način u ovakvo stanje? - glasilo je Tanasijevićevo pitanje za Ninu.
Poslušala sam njegove prijatelje. Čovek sam, grešim. Iako mislim da se to sa Orozovićem desilo pre nego što se desilo ovo sa Borom. Ja sam se šalila, ne shvatam to ozbiljno. Boli me to što je nagrdio ruku, a ja ne mogu da mu pomognem. Ja osećam tu krivicu jer je on slomio ruku. Večeras je imao poziv sa porodicom, mislila sam da će me pozvati. Nisam smela da budem tamo. Imala sam potrebu da vidim te ljude, bezveze se osećam, ali spustiće se lopta - rekla je Babićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Mlađan Jovanović

#Nina Babić

'