AKTUELNO

Netrpeljivost između Đedovića i Orozovića ne jenjava.

Večeras je Nikola Orozović izabran kao prvi nominovani od strane zadrugara, te su , nakon što je proglašen pobednik večerašnjih nominacija, Nikola Orozović i Nina Babić dobili priliku da se osvrnu na sve komentare upućene na njihov račun.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ovde sve nahranio hlebom, pa opet ne valjam. Iskreno, ne sviđaju mi se komentari, jer ovi ljudi imaju mnogo bolje komentare van crnog stola. Pohvalio bih Mariju i Miću. Ne radi se toliko o tome da li ja to shvatam lično. Mrzim nepravdu. Ovde je nepravda na jako visokoj lestvici, mene to boli i ubija. Ušao sam kao neko ko je fakultetski obrazovan i ko se bavi sportom, hteo sam da dokažem da je moguće da neko takav uđe u rijaliti. Ovde sam svoj život podelio kao na tacni. Sve o sebi sam ispričao. Dobio sam jako ružne komentare,reči. Ovde se o meni pričalo da imam klipove sa poznatim pevačicama, da sam seksualni manijak, da udaram žene, da je moja diploma falsifikat, da sam psiho. Na kraju je došlo do toga da sam gej. Što se tiče toga da li sam gej - pre bih sebi odsekao vrat nego da tako nešto uradim. Nemam ništa protiv LGTB populacije - rekao je Orozović.
Malo je ružno da tako pričaš, odbrani sebe ali nemoj tako - odbrusila mu je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Tu priču je plasirao Đedović, koji je sam predstavnik te populacije - zaključio je Nikola.
Što ne priznaš da si bio sa mnom napolju? Što si pocrveneo, šta lažeš ove ljude?- upitao je Marko Đedović Nikolu.

Foto: TV Pink Printscreen

A onda je na red za komentarisanje došla Nina:

Suzu sam puštila kada je Filip počeo da priča, njega sam ovđe baš gotivila. Isto tako i za Matoru. Čim sam te slušala i dozvolila da pričaš posle svih današnjih uvreda,isto te gledam na taj način. Veruj mi da grešiš. Nije mi džabe majka rekla da mi je Kendi iskreni prijatelj - obratila se Nina zadrugarima.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom se sa suzama u očima osvnrula na svoju prošlost i ispričala par detalja o svom odnosu sa majkom:

Znam kroz šta smo moja majka i ja prošle. Život može da naćera ljude na svakakve stvari, i mene je majka ostavljala sa četiri godine samu kući, žena je radila da bih ja ispala čovek kakav danas jesam. Čovek ako je drzak i bezobrazan, ne znači da je loš čovek. Ja znam da sam pogrešila - rekla je Nina.

Tokom svog izlaganja, Nina se osvrnula i na komentare Milice Kemez, te je ovoj zadrugarki sasula sve šta misli u lice:

Još jednom li mi neko spomene majku, ne da ću da udarim tako nisko, nego neće vas više oprati niko. Niko više moju suzu neće videti! - odbrusila je Nina Milici.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo možete da pogledate u video prilogu u nastavku teksta.

Autor: J.A.

#Nikola Orozović

#Nina Babić

#Zadruga - Nominacije

'