AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

Bane Čolak ustao je za crnim stolom kako bi prokomentarisao video-prilog koji su zadrugari videli. Naime, rasprava sa Ivanom Krunić tokom žurke uništila joj je veče, a Čolak je u jednom dahu objasnio o čemu se radi.

Foto: TV Pink Printscreen

To što je bilo postavljeno pitanje za di-džeja je glupost, ali jesam ljubomoran na nekog drugog. Meni se učinilo da je prema nekome uputila tu pantomimu, ali neću da kažem o kome je reč. Izašli smo ispred, brate, tu je stajala Zorica i ja sam imao osećaj da ona namerno diže ton na mene, kako bi ona čula o čemu se radi. Ako imamo nešto da rešimo, to ne treba svi da čuju. Ja sam jako ljubomoran, kao i ona, ja smatram da naše neke rasprave ne moramo javno pred svima da radimo, možemo u krevetu. Ja ne kažem javno kad ona meni nešto zameri, nego iskuliram, nego kad legnemo ja joj kažem. Ima i svađa i ljubomore, ali ako ja nju ispoštujem, smatram da je i ona mene trebalo da ispoštuje. Išla je pesma neka i rukom je pokazala unazad, pa se meni učinilo da je pokazala prema toj osobi - rekao je Čolak.
Danas je bio problem jer je bila jedna situacija, koja se njemu nije svidela i rekla sam mu da ne spominje ni ime, ali ja sam nastavila da pričam i onda se on naljutio na mene. Bila je Maja Berović ,,Pauza" kada se to desilo - dodala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O .B.

#Zadruga

'