AKTUELNO

Haos se nastavio!

Ana Korać suprotstavila se Lepom Mići koji je Mensura Ajdarpašića predstavio kao žrtvu Mine Vrbaški. Naime, kako se Koraćevoj desila slična situacija prošle godine sa sadašnjim verenikom Davidom Dragojevićem, zadrugarka je to uporedila sa Minom i Mensurom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je takva glupost što je Mića izjavio. Gde je Mića prošle godine kada sam ja imala sa Davidom? Kao što ja nisam bila žrtva, a ne on je žrtva, ovo, ono. Totalno je kontradiktoran! Istina boli, Mina se ohladila od Mensura - odbrusila je Ana.
Šta je tražio, to je i dobio. Čak i Šako Polumenta i svi pevači sa kojima ona flertuje. On nju neće promeniti, on je svesno ušao u vezu sa njom i sve mu sada radi namerno. Kada je Ćemo bio tu, videla je kako si reagovao, pa je na sledećoj žurki ponovila sve to isto. Takve devojke se ne uzimaju za vezu, ne šeta se sa njima! Ako ti se sviđa za jedno veče, onda je uzmeš! Sada da je menjaš, da je okrećeš, ne možeš. Počeo si da pucaš, tako manipuliše tobom, a biće i treći put! Bićeš kao Mlađa, vidiš u kojoj situaciji je on sada. Budeš li nastavio tako, isto te čeka. Isto si oslabio otkad si sa njom - odbrusila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'