AKTUELNO

Ovo su svi čekali da čuju!

Mlađan Jovanović danas se tokom emisije "Sedi dole" vratio na velelepno imanje u Šimanovcima gde se odvija život u rijaliti programu "Zadruga 3". Inače, Mlađan je u utorak veče nakon žurke imao žestoku svađu sa Borom Santanaom, a nakon toga je završio na operaciji ruke.

Jovanović je došao u emisiju kako bi progovorio o svemu što se desilo prethodnih dana. Mlađa je objasnio kako se sada oseća, kao i da li se video sa devojkom Ninom Babić.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam male bolove, ali dobiću lekove koje treba da pijem. Ne mogu ništa sad da komentarišem, znaću u narednom periodu. Nisam pričao sa Ninom, tu smo se nešto sreli, ali nisam - rekao je Mlađa.

Potom su voditelji prepričavali Mlađi klip koji je pušten prošle noći iz izolacije, kada je Nikola Orozović priznao sve o njegovim emocijama i komunikaciji sa Ninom. U tom trenutku upao je Orozović, tvrdeći da Panda i Kendi lažu.

Foto: TV Pink Printscreen

Lažete... Ja sam rekao da ne treba da imam sa njom komunikaciju, zbog njega i zbog svega! Da je bilo šta u izolaciji, to bi bilo pušteno - tvrdio je Orozović.
Stani čoveče, ne pravdaj se, hoću da ti postavim konkretno pitanje. Da li ćeš ti da se skloniš od nje, da se povučeš iz te priče? - upitao je Panda.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je samo krivo što nisam bio tu, jer ni meni ruka ne bi bila ovakva kakva, da branim nekoga ko spominje prve bračne noći sa Orozovićem, očigledno te neke stvari koje sam ja hteo da dokažem, pa sam ispadao bolenso ljubomoran, a ona me je tako pravila. Sigurno da neću više, povredila me je maksimalno - izjavio je Mlađan.
Ja sam rekla da su nam ugasili svetlo kao da je prva bračna noć, a nisi ti meni rekao da se okrenem, već sam se ja sama okrenula. Neka puste snimke! - odbrusila je Nina.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'