AKTUELNO

Nije ćutala!

Miljana Kulić nedavno se vratila u rijaliti program "Zadruga" nakon što je imala nastup na "Zadrugoviziji" kada je izvodila numeru Ane Nikolić "Bilo je lepo". Miljana se zatim ljubila sa nekadašnjim dečkom Lazarom Čolićem Zolom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova tema pokrenuta je tokom večerašnje emisije "Pretres nedelje". Voditelj Milan Milošević želeo je da čuje i mišljenje Miljanine majke Marije, koja je bila veliki protivnik ćerkine veze sa Zolom. Svoje mišljenje imala je i Aleksandra Nikolić koja je Zolu nazvala folirantom, što se dopalo Mariji Kulić koja se smeškala.

Saznala sam za to odmah sutradan od jedne osobe. Ona je sada počela da ide ispod dna, neka radi šta hoće! - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko bi voleo čoveka koji je posle toga grlio Marka Miljkovića? To je bila moja taktika! - govorila je Miljana.
Jutros u 9 sati me je ona (Miljana) probudila, tražila moj upaljač i pitala da li može da legne pored mene. Ja sam rekao da ne može. Ako ona kaže da je taktika i igra, to znači da se ja nisam igrao sa njenim emocijama - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

On je bio sa mnom samo iz koristi. Ja sam želela da pokažem da je on sada "Zola 100%" - govorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pobesno ogorčena jer je ovaj dečko jedan veliki foliran. On priča jednu priču meni, kako mu se ja dopadam. Šta ti imaš da se ljubiš sa Miljanom u krevetu gde ja spavam? Ovo sa mnom radi zbog inata prema Miljani. Ona ima emocije prema tebi, to se vidi, a ti se igraš sa njenim osećanjima - rekla je Aleksandra.

Zatim je David Dragojević i Marko Đedović nastavili su da se svađaju sa Marijom, a Miljana Kulić je završila na stolu gde je igrala i pevala. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga

'