AKTUELNO

Osveta bivšoj devojci?

Zadrugari Nina Babić, Mateja Matijević i Lazar Čolić Zola takođe su izneli svoj stav o nastupima na "Zadrugoviziji":

Što se tiče mog nastupa ja nešto i nisam specijalno zadovoljna. Znate što mi se to desilo pet minuta pred nastup. U pravu je Milica, ovo je već viđeno, neću to više raditi, nego ću vam pokazivati druge vrste plesova. Znam da me svi upoređujete sa Teodorom. Miljana, fenomenalna si bila, treba da nastaviš tako, mislim da si stvarno izdominirala -rekla je Nina.

Foto: TV Pink Printscreen

Najzgodnija si bila. Imaš savršenu zadnjicu i fenomenalno si građena - odgovorila je Miljana Nini.

Foto: TV Pink Printscreen

Konkurencija je bila baš velika,kapiram da je žiriju bilo teško. Nisam hteo da dužim, ali eto svi ste pričali i navodili ljude, pa ću i ja. Lepo je kad vas neko provuče iako niste u prvom planu. Svaka čast svim pobednicima - zasluženo ste pobedili. Zorica i Filip fenomenalni, po mom mišljenju najbolji. Tara i Ana su bile slatke na sceni, ali malo statične. Mogle ste malo više da se potrudite oko toga - rekao je Mateja Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da nisam bio ni simpatičan, za razliku od Aleksandre. Primetio sam sujetu kod pojedinih zadrugara posle "Zadrugovizije". Mislim da ne treba da se opterećujete, još ima četiri i po meseca do kraja, morate da znate da pred zoru mrzne - rekao je Zola.

Kako je sve izgledalo možete da pogledate u video prilogu u nastavku teksta.

Autor: J.A.

#Ana Korać

#Mateja Matijević

#Tara Simov

'