AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

U ranim jutarnjim satima Marija Kulić i Zorica Marković sele su zajedno kako bi porazgovarale o Edisu Fetiću i njegovoj tućbi koju je dobio od zakonite supruge Zilhe. Naime, Zilha je tražila pola honorara zbog izdržavanja dece od Fetića, o čemu je portal Pink.rs pisao, a možete pročitati u nastavku teksta.

Marija je bila šokirana i skandalizovana zbog odnosa Dragane Mitar sa Edisom, što je u nekoliko navrata i iznosila za crnim stolom, te se obratila Zilhi i uputila joj podršku.

Foto: TV Pink Printscreen

Tog dana kad je došao, ja vidim da je icrpljen i pitam ga šta je uradio na suđenju i tad su mu saopštili da je podnela papire za razvod. Ja mu kažem da je to možda opomena, da ona lako može da povuče, a on meni kaže: ,,Misliš da i ta mogućnost postoji?". Ako je nastavio, onda ništa... Zato ja tebe pitam - rekla je Marija.
Znaš kad vidiš da se drpaju, neke akrobacije prave, sad šta rade, ja ne znam, ali su često pokriveni, a kad naprave veliko brdo, opet se vide neki pokreti, nešto, sad da li je s*ks, ne znam - rekla je Zorica.
Sramota, za ljude u ozbiljnim godinama, stvarno je sramota. Razmišlja se on ceo dan - dodala je Kulićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Svet da se prevrne, on Tomovića njoj neće oprostiti nikada, javno ga ja izblamirala, ovo sad, ne mogu da definišem - poručila je Zorica.
Ja mislim da se on igra sa njom, od tada, nije on ušao da se igra, on je saznao u studiju da je ona sa Tomovićem, puštali su mu klip - nastavila je Kulićka.
Ma ima tu neka strast, ali to ima u podsvesti, a preko toga joj neće preći garant. A po završetku, kada mu Pink uplati, a ona mu iznese troškove, stvarno mu može uzeti pola honorara, ako nije davao pare dece, porodici. Ja bih njemu uzela sve - rekla je Zorica.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Ma da ti kažem nešto, tri deteta, pa škola, pa gde je tu sport? Šta će ona jadna, sama da izdržava? Treba da uzme zbog dece, njoj ništa ne treba, nego zbog dece. Kad je znao da pravi decu, onda ima i da daje, pa će da peva. Lako je to napraviti decu. Možeš da se razilaziš koliko hoćeš. A ona presrećna, stavlja mu glavu na rame, on stao, nije mu bilo svejedno, a onda cveta, njoj nije bitno ko će da podnese tužbu, njoj je bitno da se deca razvedu. Ona bi i volela da deca ostanu kod majke, strašno! I u svakom slučaju bolje je da deca ostanu kod majke. Ja sam uvek protiv toga da se deca odvajaju, da jedno bude kod njega, drugo kod nje. Po mom mišljenju deca uvek treba da budu kod majke, a njemu ako treba i koža da mu se skine - izjavila je Marija.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'