AKTUELNO

Nije zadovoljan vezom sa zadrugarkom!

Mateja Matijević u razgovoru sa voditeljem Milanom Miloševićem progovorio je o ponovnom raskidu sa Tarom Simov, a ovoga puta zadrugar je izričito tvrdio da neće doći do pomirenja.

Matijević je na samom početku objasnio kako je došlo do prekida veze sa Simovom, čak dva puta za jedan dan.

Foto: TV Pink Printscreen

Došlo je do kontantnih svađa, sada smo raskinuli, što se mene tiče, ovo je definitivno. Raskinuli smo juče pre "Zadugovizije", pa smo se pomirlili, ponovo smo se kasnije posvađali i raskinuli. Jeste to ljubav, ali postaju naporne te turbulencije u vezi. Danas je krenula da me bocka, što se meni nije svidelo, a onda je za stolom rekla da je to tek početak - govorio je Matijević.

U nekoliko navrata Mateja je zamerio Tari ponašanje za crnim stolom, a onda je obrazložio šta mu tačno smeta.

Meni ne smeta da ona komentariše druge, meni zasmeta kada ona bocka druge, kada nju niko ne dira. Videli ste situaciju kada se zatrčala na Mensura, šta je trebalo da se zaletim, da odem kući. Volim kada ustane i da objektivne komentare, ona to odlično radi. Meni samo jedna stvar nije jasna, mnogo se pominje kako se ona trudila oko mene tri meseca, a niko ne pominje to zašto se sada ne trudi da ostanemo zajedno. Jednostavno, devojka sa kojom sam mene predstavlja, ne volim kada psuje i te neke stvari. Jednostavno, jedna je osoba kada nismo zajedno, predivna je, kada smo zajedno, svađamo se. Ne odgovara mi kada smo zajedno - tvrdio je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Matijević je prokomentarisao da su se Iva Grgurić i on poljubili na samom početku rijalitija, a u razgovoru sa Miloševićem zadrugar je otkrio detalje.

Istina je da smo Iva i ja sedali u "Šiša baru", poljubili smo se na pola usta. Zapravo, sedeli smo, prebacili ćebe preko nas, poljubili se, a onda je rekla da se plaši da se ne zaljubi. Ja nisam želeo da iznosim te stvari, nisam želeo da pričam, niti me je neko dirao. Pričala jeste jednom protiv mene, nisam se pecao, ali sada nisam mogao da prećutim. Ne mogu da pričam šta se dešavalo sa Majom. Ne bih mogao da budem sa Ivom u vezi, shvatio sam da je loša osoba. Ja sam objasnio što sam ja počeo sa vezu sa Tarom. Uvek mi treba više vremena da uđem u vezu - objsnio je zadrugar.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'