AKTUELNO

Dugo se borila za njega, a onda je on odlučio da je menja, što joj se nije svidelo.

Tara Simov sledeća je zadrugarka koja je porazgovarala sa voditeljem Milanom Miloševićem o najaktuelnijim temama. Odmah na početku Tara je ispričala o pomirenju sa Matejom Matijevićem.

Međutim, Tara je ispričala i da je počela da se hladi od Mateje, pa je dodala i kako je došlo do toga.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo se sinoć slučajno pomirili, a nismo razgovarali nekoliko sati pre toga. Posle mi je dao ideju da zapišemo jedno drugom na papiru sve što nam smeta i da se toga pridržavamo, ali nismo se vraćali na suštinski problem. Ja sam otvorila temu da me nervira, da mi je teško da prelazim preko nekih stvari, psovke i uvrede. Rekao mi je da sam bezobrazno govedo i marširao me je u sobu, tako mi se ni roditelji nisu obraćali. Kada smo okrenuli novi list dogovorili smo se da nema toga, on zna zašto meni to više smeta nego inače ljudima, njemu smetaju moje svađe sa Mensurom, ali ja njemu direktno loše ništa ne radim. Ja njega nijednom nisam ospovala, jesam jednom, ali je pre toga on mene. Ja se hladim od njega, ja sam prošla tri meseca dok ga nisam osvojila, samokontrola je otišla u minus, svađala sam se sa svima, borba za njega. Nikada nisam bila tolerantna osoba, to sam izgradila, onda kada smo stupili u vezu. On meni kaže da sam počela da mu se gadim zbog svog rečnika, došli smo u neki stadijum kada sam ovo ja, da nisam nervozna i ljuta, ali da sada korigujem svaku sitnicu koja njemu smeta, ja ne bih bila Tara - rekla je Tara, pa se dotakla da li Lepi Mića ima uticaj na Mateju.
Primetila sam da sedi sa Mićom u poslednje vreme. Mića prođe i potapše ga po ramenu, Mića i Mateja nikada se u životu nisu družili. Počeo je Mića i da me nervira, jer provode vreme, III-2 je na mojoj strani - dodala je zadrugarka.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'