AKTUELNO

Pevala sa posebnom emocijom!

Nakon što je ponovo postala deo rijaliti programa "Zadruga" Miljana Kulić se ljubila sa Lazarom Čolićem Zolom, sa kojim je pre nekoliko meseci prekinula turbulentnu vezu, a o svemu tome je popričala je sa voditeljem Milanom Miloševićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Neće više biti ništa između nas, jednostavno, uradila sam to da vidim da li osećam još nešto prema njemu, taktički, ne osećam, sada mi se gadi - rekla je Kulićeva.

Kulićeva je briljirala na sinoćnoj "Zadrugoviziji" otpevavši pesmu "Bilo nam je lepo" Ane Nikolić. U razgovoru sa Miloševićem, Miljana ju je ponovo otpevala, sa još većim žarom nego prvi put.

Ni na jednoj "Zadrugoviziji" nisam imala tremu, međutim, ja sam sinoć i reči zaboravila. Nije uopšte izgledalo kako sam navežbala, sve sam planirala drugačije. Nikada neću više pevati autobiografske pesme, nisam glumica i ne umem da foliram - tvrdila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je prokomentarisala da li je upravo njeno izvođenje na "Zadrugoviziji" dalo Lazaru vetar u leđa da joj ponovo priđe.

To mi je spomenuo sinoć, da je pušten neki klip, nisam imala vremena da gledam napolju rijaliti, rekao mi je da su gledaoci napravili naš klip, a da je u pozadini išta ta pesmu. Namerno sam mu dala do znanja da mi je stalo, taktički sam sve uradila, da on misli da uvek može da me ima. Danas mi je gluposti pričao, da li zato što mi se zgadio, ali se izvitoperio, nije to osoba u koju sam se zaljubila. Pare ljude kvar. Kući kada sam bila, sanjala sam da imam dvoje dece, da se dete zove Jovan i da sam ga bacila u kontejner, ja imam košmare otkad sam otišla na kiretažu. Hvala Bogu pa sam poslušala mamu. Moram da shvatim već jednom da je ovo virtuelan život - rekla je Miljana.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'