AKTUELNO

Do detalja o odnosu sa Zolom!

Učesnica nekoliko sezona rijaliti programa "Zadruga" Miljana Kulić nekoliko dana provela je van velelepnog imanja, te iznenadila mnogobrojne fanove pojavljivanjem na sinoćnjoj "Zadrugoviziji".

Kulićeva je tokom večerašnje emisije "Izbacivanje" porazgovarala sa voditeljem Milanom Miloševićem, pa progovorila o poljucima koji su se desili sa njenim bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da Zola nije zaslužan za osmeh na mom licu, ja sam. Znam da sam sinoć razočarala svoje fanove i administratore, ne znam zašto se to desilo. Razmišljala sam o svemu i shvatila da nema više te emocije, da je Zola pokvaren, da je spreman na sve da bi opstao ovde, namerno sam sve uradila sinoć. U trenutku kada sam se poljubila sa njim, razočarala sam sebe, nisam osećala ništa, samo bes i razočaranje. Pitala sam se šta mi se dešava. Provela sam sedam dana napolju, pre mi je ovo bilo zadovoljstvo, sada rijaliti shvatam kao posao. Koliko mi je bilo lepo sa Željkom, toliko mi je sada teško što sam se vratila. Mnogo su mi se ljudi zgadili: Edo, Dragana, Ivana, Čolak... Jedino koga ovde volim je Mensur, Milica i Ermina. Mene nije Marko Miljković diskvalifikovao, on je jedan momak kome i dalje praziluk viri iz d*peta, digao se u nebesa nakon što je bio drugoplasiran - rekla je Miljana.

Miljana je prokomentarisala i svađu sa Gagijem Đoganijem, sa kojim je prekinula prijateljstvo.

Dogodilo se! Shvatila sam da je Gagi loš čovek. Gagi je dobio krilca otkad je Marko ušao, on je povredio Lunu. Meni je to mnogo bolesna priča, tako je i jurio Slobu Radanovića da se pozdravi sa njim, oni su povredili njegovu ćerku. Ja sam spominjala Lunu, ne uopšte u negativnom smislu, a on se uhvatio za tu jednu rečenicu. Trebalo mu je nešto, jer nije sposoban da sa jednim d*petom sedi na dve stolice - objasnila je zadrugarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Kulićeva je priznala da mnoge zadrugare po povratku ne može očima da gleda, pa je prokomentarisala Ivanu Šopić i Ivu Grgurić.

Odvratna mi je! Prvo zbog odnosa sa Janjušem, iz aviona se videlo da joj se Janjuš sviđa. Mrzim te profuknjače koje žele nekome da naprave nemir u braku - prokomentarisala je zadrugarka, a onda prokomentarisala i Ivu Grgurić.
Iva glumata kao i uvek, ne bih joj davala na značaju. Vidim po pitanjima gledalaca da se neke stvari loše vide napolju. Iva je folirant u svakom smislu te reči. Ona je ubedljivo najveći folirant, kao i Zola. Marko Đedović je najveća ulizica, pristrasan je prema Ani i Davidu. Što se Davida i Ane tiče, Ana i Aleksandra su sada u vezi. Mislim da je to ljubav zarad rijalitija, slikanja - objasnila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'