AKTUELNO

Imaju pakleni plan!

Tokom razgovora s voditeljem Milanom Miloševićem, Mensur Ajdarpašić dotakao se i odnosa Ive Grgurić i Filipa Đukića. Naime, kako je poznato, nakon što je Stefan Karić raskinuo sa Ivom, zadrugarka se prepustila naglo Đukiću, zbog čega su mnogi doveli u pitanje kako se javila takva promena.

Iako je Iva izjavila da niej u vezi sa Filipom, zbog čega su je mnogi osudili, budući da se sa zadrugarom sve vreme mazi i razmenjuje nežnosti, Mensur je imao da kaže sledeće.

Foto: TV Pink Printscreen

Prečudan odnos, ja sam Filipu jednom prilikom rekao kada je on pričao da je zaljubljen u Jelenu Pešić. On kada nešto lako dobije, lako i pusti, a kada teško dobije, on grize, grize dok ne dobije i on je neko ko je spreman da uradi sve, što je on naumio. Čak i da spusti sebe da bi to nešto dobio. On ne ponižava ovako Ivu nikako, njoj to prija, čim oseti da nema muškarca pored sebe, ona je tako. Mora da se lupi šakom od sto, mora u podsvesti da ima da ima muškarca pored sebe. Ja vidim da njega ne intersuje šta će ona reći. Ja ne mogu da verujem da on kaže da ona bira i da je on zahvalan njoj što mu je dala šansu - rekao je Mensur.
Šta Iva protiv mene ne znam, zašto mene ona tako podbada... Konstantno potenciraju da sam ja dobio pedalu od nje, nisam, ona je ušla u vezu sa Filipom i kretalo je sve kao što je bilo sa mnom u tom muvanju, samo što je to bio skoriji period raskida sa Stefanom, pa nije bila sigurna šta će i gde će, mislila je da će Stefan da joj se vrati. Sad je videla da tu više nema šanse. On je nekoliko puta bio podizan tokom nominacija, pa su odjednom ušli u vezu - dodao je zadrugar.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'