AKTUELNO

Sad je sve jasno!

Ana Korać odmah nakon što je završila intervju otišla je do verenika Davida Dragojevića kako bi mu sve prepričala. Ani i Davidu odmah u društvo dotrčao je Marko Đedović, koji nije propustio priliku da sasluša Koraćevu.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored svega o čemu je pričala, Koraćeva se dotakla o odnosu sa Minom Vrbaški, koji je kroz tri sezone ,,Zadruge" kulminirao periodično. Iako se pričalo dugo o njihovom odnosu, Mina i Ana stavile su tačku na prijateljstvo koje je poznato još od ranije. Đedović je upitao Anu zbog čega dolazi do takvog problema između njih dve, te je pomislio da postoji momak u njihovoj prošlosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' postojao neki zajednički momak, lik koji je muvao nekoga?
Nikada, nikada, mi se nismo posvađale, nego je ušla ovde i u pabu ispričala za neke pevačice. To je budalaština, pa kada sam ušla, ona se izvinjavala i rekla da je bila na lekovima. Ona je puna mržnje, nezadovoljna, negativna, neraspoložena - tvrdila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga, Ana je nastavila da prepričava intervu Davidu, koji joj je nastavio prebacivati.

Ti si prva ta koja izvrće neke stvari. Ne možeš ti da se grliš tu i sa Kurtom i sa Murtom. Zamisli mene da ja tako nešto uradim, šta bi ti uradila? - prebacivao je David Ani.
Za sve postoji granica, to sam i ja rekla njemu - rekla je Ana.
I tvoja mama je rekla... - dodao je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'