AKTUELNO

Nije htela više da ćuti, bio joj je bolan period!

Majka Mirka Gavrića, Suna, tokom večerašnjeg gostovanja dotakla se i njegovog braka sa pevačicom, Pinkovom zvezdom Draganom Rakčević. Kako se spekulisalo, Dragana ga je sve vreme varala sa poznatim kolegom, o čemu je i sam zadrugar pričao tokom boravka na velelepnom imanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada pričamo o tim neki detaljima, Mirko je ispričao ono što je njemu bilo najbolnije, on je pričao o detaljima iz skore prošlosti. Da li ste očekivali da će izneti to tako otvoreno - upitala je Dušica Jakovljević.
Bolno Dušice, gledam i ne mogu da verujem da su naši razgovori koji su trajali danonoćno... Poslušao je svaki moj savet i opet moram da kažem, ponosna sam. O osobi sa kojom je bio - neka je ona živa i zdrava svojim roditeljima, ne želim joj ništa loše, ženi koja je do pre godinu dana bila moja snaja. Prema meni je bila okej, nisam se mešala u njihov brak u njihovu odluku kada su doneli odluku da se venčaju. Isto tako kada me je Mirko zvao i rekao mi koju su doneli odluku (o razvodu), nisam mogu da verujem da li je to istina, ali sada javno mogu da kažem da je sve to istina, potvrđeno, ne zameram joj. Nikada ne može niko da zna koliko će ostati u braku, ali ako si imao petlju, da li je to uradio Mirko, ili dotična, stani čvrsto i reci. Po mom mišljenju ćeš ispasti kvalitetniji čovek, ali to je bio njihov život - ispričala je Mirkova majka.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'