AKTUELNO

Nije trepnuo.

Tara Simov i Mateja Matijević izneli su svoje stavove o ovonedeljnim potrčcima koji se nalaze u trci za nominaciju, a to su Jelena Pešić i Marko Miljković. Inače, Marko je nedavno izjavio da ga Tara i Mateja podsećaju na Lunu Đogani i njega kada su bili u vezi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se vodim tim nekim ličnom odnosom mojim i nominovanim osobama. Jelena i ja se znamo 6 meseci, Marka sam ovde upoznao pre 20-ak dana. Imamo skroz korektan odnos, drago mi je da je par puta izneo lepo mišljenje o meni. Imam i ja o njemu. Presudiće to što Jelenu poznajem šest meseci i nikada se nisam posvađao sa njom i iz tog razloga šaljem Marka - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Počeću od Jelene. Nju sam upoznala ovde. U početku smo bili malo bliže. Mislim da je pametna devojka. Imam sve pohvale što se tiče njenog izgleda i ponašanja. Naš odnos je zahladneo kada je ona sebi dala za pravo da se umeša u moju i Matejinu svađu, pre toga se pokazala kao baš veliki prijatelj. Što se tiče Marka, mislim da je interesantan, osveženje je, pametan dečko... On ima neke odlike kao što ima većina mojih muških prijatelja, baš smo se poklopili. Iznenadilo me je što je rekao da me smatram drugom. Samo zbog konflikta šaljem Jelenu, a ostavljam Marka - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'