AKTUELNO

Nastala ozbiljna polemika.

Ove noći zadrugarima je prikazan i razgovor Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića. Ona ga je tada upitala šta misli da li bi mogli da žive zajedno kada izađu iz "Zadruge", a taj predlog se Mensuru nije mnogo dopao zbog čega joj je poručio da mora da se promeni i zaboravi na "moderan" način života.

Foto: TV Pink Printscreen

On bi tebe znači da prevaspita i slomi... Ti si bolestan lik. Zašto si ti nju izabrao ako ti sve smeta kod nje? - skočila je Ermina, nakon klipa.

Foto: TV Pink Printscreen

To i ja isto mislim. Ja mislim da i moja majka kod kuće sedi i misli isto. Ovo su nekada naše teme i tako dođe neko pitanje šta bi bilo kad bi bilo, tako otvaramo neke teme i pričamo o nekim stvarima. Ja znam šta on misli - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

O čemu ti pričaš? U čemu je problem? - rekao je Mensur, Ermini, pa dodao: Ja sam je samo posavetovao. Ja ne menjam nikoga. To je moja stvar šta ću ja njoj da kažem. Opustite se malo ljudi, pričali smo najnormalnije - dodao je Ajdarpašić.
Udala bi se Mina ti! Tiše Boro, neće se udati - rekao je voditelj Milan Milošević.
Samo nemoj ništa da planirate - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona se nikada neće promeniti iz korena. On je čovek u pravu, ali nažalost ova devojka se nikada neće promeniti. Ona se i u drugoj sezoni muvala sa Tomovićem. Ja sedela na stepeništu, oni se grlili i ljubili, pa je ludila kada je on ušao u vezu sa Stanijom - izjavila je Zorica.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'