AKTUELNO

Žestoko!

"Govoriš da Iva nije ispala šmeker prema Stefanu, a kada je to bio on šmeker prema njoj?" - glasilo je pitanje za Ivanu Šopić. Ovom prilikom zadrugarka je počela da hvali Stefana Karića, a ne tako lepo mišljenje imala je o Ivi Grgurić. Zbog toga je nastala svađa između Ive i Ivane.

Foto: TV Pink Printscreen

On je dopustio da se ona izgradi preko njega. To je moj zaključak. Bio je svestan da njoj treba ovde neka odskočna daska. Ona je njega i ranije pikirala. Kapiram da ju je neko savetovao da se smuva sa njim, pa posle šta bude, biće. Ona bi i danas bila sa njim da je videla da tu postoji šansa za pomirenje, ali mislim da je stvarno sada zaljubljena u Filipa. Stefan je pere. Stefan je tu ispao veliki čovek. Nikada nije pljuvao po njoj, nikada nije rekao stvari koje svi mi vidimo, a to može da je degradira... Nikada nije išao na nju jako, kako je mogao. Uvek ju je štedeo - rekla je Ivana Šopić.

Foto: TV Pink Printscreen

To što ona kaže da ja nisam izgrađena osoba, ja sam i te kako izgrađena. Stefan nije tu da pere moju prošlost. Ja se nisam spremala. Ne znam ko je mene mogao da savetuje... Za Stefana se jeste pisalo, ali ga nisam pikirala i razmišljala. Neki ovde ljudi gledaju tačno šta će ko napraviti u tom danu kada su "Pitanja gledalaca" - pričala je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'