AKTUELNO

Nije znala šta ju je snašlo.

Jovana Tomić Matora nije mogla da se smiri posle žestokog sukoba koji je imala sa Mensurom Ajdarpašićem, a svi su napali Minu Vrbaški kako je ona kriva što ga podržava u fizičkom nasilju.

Marko Đedović ju je prvi kritikovao, a onda je to učinila i Matora koja nije mogla da se smiri posle svega što joj je priredio.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si sa Matorom ušla u raspravu, a lepo si videla kako stoje stvari! Boleo te ku*ac da radiš bilo šta, podbadaš ga, interesantan ti je za rijaliti! Gde ćeš ti kad on izađe? - pitao je Đedović.
Lepo sam rekla da to ne radi! Tvoj dečko je si*a i pi*ka, a pošto ga ti braniš, eto ti! Ti sve ovo radiš! - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam zašto ovo radiš, sad ja treba opet da se raspravljam sa njim oko ovakvih stvari! Ja sam ga za Baneta izvređala, svašta sam mu rekla! - rekla je Mina.
Možeš da ga braniš kad spusti loptu i prestane da se ku*či ovde. Nemoj sa mnom da neko ulazi u raspravu! Ja ne vređam nikoga i ne vređam majke i to ne zbog tebe, nego zato što znam da ga ovo boli! - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'