AKTUELNO

Burna emisija se nastavlja!

Voditelj Milan Milošević u nastavku "Pitanja gledalaca" koja su nastavljena ovog popodneva, pročitao je novo pitanje za Edisa Fetića i Draganu Mitar: "Zašto se perete od Mensura? Kad god vam neko zameri što se družite sa njim, vi se perete".

Foto: TV Pink Printscreen

Ne peremo se. Nikada se ne peremo. Konstantno mi dolaze ljudi i govore mi: "Što se ti družiš sa njim, šta je za nju (Draganu) rekao"... Ja se ne perem! Ja sam rekao njoj da nema potrebe da se meša u tuđe veze. Mina dođe kod nje i iskuka se... Ja sam rekao da ovde nemam prijatelja. Provodim vreme više sa Janjušem i Zolom. Dragana se druži sa Minom - rekao je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je moguće da sam ja toliko ludak? Da li je moguće da sada u sve petljate Minu? Znaš i kakvog društva ja dolazim? Mina nema nikakve veze sa tim - rekao je Mensur.
Da li ti je Mina rekla bilo šta za Draganu? - upitao je Fetić Mensura.
Nikad u životu! - rekao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Okej, onda je to moja greška. Ja ti verujem. Ja ne znam, pitam te... Ja sam pogrešio. Ja ti verujem i nema potrebe da se kuneš. Ti si rekao: "Što bih ja mogao da kažem za Draganu, to bi poljuljalo njihov odnos". To je rečeno, a i sam nisi siguran da li je to istina. To je tebi neko preneo. Ja vaš odnos ne komentarišem. To što oni tebe napadaju, to mene boli - pričao je Edo Mensuru.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne interesuje me. Ja imam svoju priču, svoju devojku... Svoje probleme - nastavio je Mensur.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'