AKTUELNO

O ovome se mnogo pričalo!

Još jedno pitanje bilo je postavljeno Jovani Tomić Matoroj u emisiji "Pitanje gledalaca" bilo je upućeno: "Zašto te je Ivana Šopić razočarala?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ona i Bane su me razočarali, nisam se nadala od njih za neke stvari. Teško mi je pao taj hotel, bila sam i bolesna. Navikla sam od Ivane kritičan stav, mislim da se totalno promenila poslednja dva meseca. Ona misli da je to zbog Ane, njih dve su potpuno dva drugačija tipa. Nije bilo problem čišćenje, trebala je sama da dođe, trebala mi je podrška. Mislim da smo se udaljile. Razumem Baneta i da ima problema sa Ivanom,ali ja kada vidim ovakve stvari, ja ne mogu da ne prokomentarišem i stanem na njegovu stranu. Hvala svima koji su mi pomogli dok sam bila vođa. Jednostavno mi je falila Ivanina podrška - rekla je Matora.
Što se tiče tog posla, ja sam neodgovorna napolju, neodgovorna sam i ovde. Da mi je rekla da oribam celu kuću, ja bih to uradila. Što se tiče našeg prijateljstva, udaljile smo se, prilazila sam joj više puta. Svaki razgovor sa njom mi znači, mnogo je realna, surova. Ne bih volela da je izgubim kao prijatelja. Trudim se da vratimo naše prijateljstvo na staro, ali lukavo i perfidno - govorila je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Rijaliti Zadruga

'