AKTUELNO

Moraće da budu iskreni i javno iznesu svoj stav.

Na adresu Bele kuće stiglo je novo pismo, a uz njega i koverta sa novcem, koju je Miljana Kulić sakrila uz obrazloženje:

Hajde da sakrijem Bori kovertu, da poludi - pakosna je bila Miljana.

Stefan Karić, ovonedeljni vođa, je potom uzeo saopštenje Velikog šefa i pročitao ga pred svima.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragi zadrugari, Kao što znate Bora je proteklih dana bio gradonačelnik grada u kojem živite. Neophodno je da na samom početku kažemo da se Bora zaista potrudio, a govori koje je dugo smišljao i o kojima je mnogo razmišljao će se mesecima prepričavati. Boro, šaljemo ti 7000 dinara kao nagradu za veoma uspešnog gradonačelnika Zadruge. Ali kao što znaš, zadrugarima je ponekad teško ugoditi i sa sigurnošću tvrdimo da se ne slažu svi sa tim da si bio dobar i uspešan gradonačenik, zato ćete sada održati porodični sastanak na kojem ćete izneti svoje mišljenje o Bori kao gradonacelniku. Neophodno je da na ovom sastanku čujemo šta vam je to smetalo u Borinom ponašanju, ali i šta vam se dopalo u njegovom mandatu gradonačelnika. Kao što znate neophodno je da budete iskreni, jer je već nekoliko dana jedna od glavnih tema dok ispijate kafe upravo Borin zadatak pa su gledaoci već čuli šta mislite o tome. Bilo bi smešno, licemerno i ispali biste lažovi kada biste se sad pravili da ga niste ogovarali, da ga niste komentarisali u ulozi gradonačelnika i kada biste sad govorili drugačije od onog što su svi gledaoci već imali prilike da čuju - glasilo je pismo.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Janjušević želeo je prvi da prokomentariše Borinu vladavinu kao gradonačelnika, koja je trajala nedelju dana.

Nije ni bitna slika već to što se Bora i te kako trudio. Na prvom sastanku slušalo ga je 95% ljudi, a na kraju je ostajalo 10 ljudi. Ne bi bio izabran da nije zanimljiv, žao mi je što nije dao još nekoliko tema - rekao je Marko.

Pogledajte detaljnije u video prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'