AKTUELNO

Sve miriše na raskid!

Predstavnici sedme sile postavili su pitanje Milici Kemez u emisiji "Pitanja novinara, koje je glasilo: "Šta imaš da kažeš u svoju odbranu o svemu što je Bora rekao? Zašto si se odrekla svoje prve prave ljubavi zbog osvete Filipu?"

Foto: TV Pink Printscreen

Osećam se poniženo zbog svega što je rekao. Danas mi je rekao da ćemo da operemo veš, dala sam Brendonu da jede, jer mi je bilo drago da dam nekome ko nema. Nisam spavala, sređivala sam apartman, sređivala sam veš, istina je da sam zaboravila šerpe. Mislim da šerpa nije glavni razlog, on da meni govori da sam klošarka zbog šerpe. Apsolutno ne želim da neko viče na mene, ja gubim kontrolu. Što se tiče Filipa, hiljadu puta mi je rekao da mu ne smeta kada ga komentarišem. Ja smatram da sam ja njemu dokazala da je on meni jedina sfera interesovanja. Sve sam zapostavila, ne družim se više ni sa drugaricama, rekla sam mu da očekujem više pažnje. Nisam želela da dižem tenziju i da izlazim iz hotela, jer mi je bitno da ispuni zadatak. Jesam cepala govore, kada mi je rekao da je zaljubljen u drugu devojku. Filipa spominjem svaki put kada me pitaju ko me je najviše razočarao, ja sam iskrena. Trebalo je da mi kaže da mu smeta, nikada ga ne bih spominjala. Naravno da sam se šalila da bih nastupala sa Filipom na "Zadrugoviziji". Povredio me je jako, želim pažnju, ja nesrećna mogu da budem i sama ovde - govorila je Milica.

Sledeće pitanje za Kemezovu je glasilo: "Da li misliš da si ispala fer prema Bori u vezi?"

Naravno da jesam! On traži svakakve razloge da mi nabija na nos. Meni nije potrebno, misilim da sam se po drugi put zeznula. Ja sam u ovom odnosu bila iskrena, bila sam sa njim kada su mi sestre i prijateljice rekle da se sklonim. On je jednostavno čovek živčan, nervozan, psuje, stvara mi nervozu. On se trudio dok nismo bili u vezi, kada smo ušli u vezu, prestajao je da se trudi. Koja devojka bi ovde bila sa njim, nijedna, jer ga smatraju budalom. Šta znači kada ti neko opsuje mrtvu majku - govorila je Milica.
Pa naravno da ću da se tako ponašam kada spominje Filipa, spominje Kendija, kada smo se smuvali - rekao je Bora.
Neću više da se kanalim, hoću da se neko trudi oko mene i to je to - zaključila je zadrugarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'