AKTUELNO

Rijali par ne prestaje sa raspravom.

Mina Vrbaški je na savet Lepog Miće otišla da reši nesuglasice sa Mensurom Ajdarpašićem, ali kako nisu mogli da nađu kompromis, njih dvoje su ponovo ušli u okršaj.

Naime, Mina smatra da je najveći problem u njihovoj vezi to što joj Mensur ne veruje dovoljno i misli da Vrbaški flertuje sa drugim momcima.

Foto: TV Pink Printscreen

To su sprdnje oko čega se mi svađamo. Da je nešto više, mi bismo se ovde poklali. Mina, ništa ti ne prebacujem, ali tebe su već proučavali kakva si i normalno je da mi nešto neće odgovarati. Ja hoću normalnu vezu. Ja polazim od sebe. Sve što meni smeta, ja ne želim da radim to drugome. Je l' me voliš kao što ja volim tebe? - pričao je Mensur.
Da. Je l' se ja grlim sa drugim ljudima? Što navodiš ti da ja grlim druge ljude, to ne postoji kod nas. Nije mi jasno šta ti govoriš. Ja ne želim drugog muškarca - pričala je Mina.
Ja sam presrećan sa svojom devojkom, a ona meni priča da ja treba da se družim sa drugim ljudima. Ti se nikad nećeš ponašati onako kako ja hoću. Ti ne možeš da budeš sa mnom u vezi ako nisi odana - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Aha, znači ja nisam odana? Ti to tako izgovaraš - rekla je nervozno Mina.
Nekad je postojalo mnogo više stvari koje su ti smetale, sada ih ima mnogo manje. Ne znam kako da očekujem poštovanje zbog toga. Ti znaš šta ti je u glavi - pričao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene niko ne zanima, je l' tebi to jasno? To je najveći problem u našoj vezi. Boli me k*rac za bilo kog muškarca. Stalno se vraćamo na to, stalno neko bockanje - rekla je Mina.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Mensur Ajdarpašić

#Mina Vrbaški

'