AKTUELNO

Zadrugari su pomno slušali izlaganje svog naslednika.

Bora Santana je kao gradonačelnik velelepnog imanja u Šimanovcima sazvao sastanak kako bi sa zadrugarima pričao o ljubavi, tema koja je i te kako bitna kako bi u Beloj kući vladala harmonija.

Danas ćemo da pričamo o ljubavi, o ljubavi sa emocijama, ali i bez njih. Imamo ljubav na seoski način, veze na daljinu, veze bez obaveza. Ptica kada raširi ljubav, vi vidite koliku ljubav ona ima. Zato ljudi raširite ruke, pokažite svoju ljubav. Ljubav je pokretač svega - započeo je Bora svoje izlaganje.

Foto: TV Pink Printscreen

U jednom trenutku Bora se prisetio svih rijaliti ljubavi, pa spomenuo veliku ljubav, Lune Đogani i Marka Miljkovića, ali i brak Kristine Kije Kockar i Slobe Radanovića.

Vi ne treba da trčite za nekim, nego to treba da bude uzajamno, treba da idete korak po korak, da vidite da li ste jedno za drugo. Imamo primer tinejdžerskog para - Tare i Mateje. Takva ljubav je bila da sada zamalo dolazi do mržnje. U ljubavi je sve dozvoljeno. David je juče rekao da je za njega pokretač ljubav za sve što radi. Neuzvraćene ljubavi u Beloj kući ima koliko hoćete. U "Zadruzi" se najviše vole Ana i David. Oni su imali mnogo prepreka. Veza Marka Miljkovića je trajala napolju tri, četiri meseca, na žalost nije uspela, a svi znamo kolika je to ljubav bila. U "Zadruzi 1" smo gledali kako žena gleda svog supruga i ljubavnicu i način na koji se ona izborila sa tim - pričao je Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Bora Santana

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Sloba Radanović

'